Paus!

jag har bestämt mig för att ta en paus från bloggandet. Har inte riktigt ork för det nu, det är sommar och jag vill bara ta det lugnt typ. Jag börjar blogga igen när jag känner för det, men inte just nu iallafall. 


En sommardag!

 d e  t       ä  r       s  o  m  m  a  r         n  u  !
 
 M a j a   x 2


 
Det var ett tag sedan jag skev, har haft total bloggtorka och det har inte hänt någonting att skriva om. Ashley-bilden är fortfarande inte klar och jag har inte ritat på åratal! I skolan har vi haft så mycket och jag har känt mig stressad och mått skit över det. Jag har bara velat ligga lvar i sängen hela dagarna!

Igår var jag i stan men Maja. Kollade runt lite på klänningar till avslutningen o.s.v. På vägen hem köpte vi glass och vi träffade Elin! Vi satte oss på en bänk i parken och bara snackade.

Maja: Elin du är en luffare!
Elin: Nej! Jag bara sitter på en bänk och dricker!

Haha! Hon drack sin sprite, men det blev helt fel men sjukt kul! Men ikväll ska jag hem till Nattie för lite film och sådant! Nus ka jag bara ut och sola hade jag tänkt!


Malmö!


Idag efter skolan ska jag ta bussen in till malmö och träffa mamsi där! I malmö ska vi leta upp kläder till lärarmiddagen som infaller den 11 juni, kläder till avslutningen den 13 (weeah! Fredagen den 13:de! O.o) och en ny bikini ( !!!!!!! ) och kanske lite annat om jag hittar, Maja ( Majzie ) var där inne för någon dag sedan och hon sa att det inte fanns något.. mehehe, synd...


Philip!

Ett litet bus jag utförde på min bror hihi, tycker faktiskt lite synd om honom nu i efterhand :/
Jag känner mig elak ... Förlåt lillebruhr! <3


illustration; Mörkhårig manga!


Nu är jag äntigen klar med min bild i paint. Jag hade lite problem när jag skulle välja hårfärg, jag  visste inte vad hon skulle ha för färg på håret, haha!

Lite naket, haha! Men det är svårt att rita kläder så hon fick bli naken!


RSS 2.0