Preview; Mangatjej!


Bästa låten just nu!

All time low - Dear Maria, count me in



Typiskt, ellerhur?!

Idag har jag och min mamma skrattat över överdrivet mycket! Vi skrattar väldigt mycket och ofta varje dag men idag var det verkligen rejält mycket! iallafall! Jag var ute och skulle hänga upp tvätten när jag hittade en liten nyckelpiga som höll sig fast på en handduk. Jag tog bort den (yeah, i'm a hero!) och satte ner den i gräset när jag kom på att jag ville knäppa några kort av den. När jag tänkte springa in och hämta kameran måste man gå förbi två stora buskar, typ, och en trappa mellan dom. I buskarna kryllar det var bin, getingar, humlor och andra flygande plågor. Jag tänkte att om jag hoppar upp för dom två trappstegen kan jag undvika att kicka till någon (Hur stor är liksom sannolikheten att jag sparkar till en?) och jag sticker inte mig (Jag var barfota...). Så jag tog ett språng och hoppade, precis då korsade ett bi min väg och jag kickade till den och den kraschade ner till marken samtidigt som jag också var på väg ner. Jag sträckte ut benen och landade väldigt bredbent på marken med biet under mig som försökte hitta sin balans (lyckades inte så bra, han vinglade rejält, precis som han var påverkad, hahaha!) Jag som precis landat sprang i sick sack och var nära på att kicka till biet igen när han börjat återfinna balansen. Jag gav ut ett gällt skrik och från det öppna fönstret till köket hörde jag mamma säga till min bror: hah! Veronika blir jagad av ett bi igen kanske?

k i c k a  b i n !


Jag vet lite långt inlägg, men ganksa kul ändå. Det såg säkert mycket roligare
Än jag beskriver det, men jag försökte! hihi!

gammal bild!

Gjorde en liten "reklam" för min blogg i går typ, hihi!


Massa fint från Topshop!


Boktest

Gjorde ett riktigt skruvat boktest! Hittade det på Louises blogg. GRAH?! Nördarnas territorium? Ursäkta, men vad är det för uttryck, det är väl nördigt om något? Detta stämmer inte med tanke på att jag inte brukar läsa speciellt mycket och att jag har tusentals olästa böcker i bokyllan! Gör testet och se vad dom kommer på för töntiga uttryck åt er! Haha! =)

Najsig gubbe jag gjorde ellerhur? Badrock också!
 

- Nej jag hör inga nördar kalla, jag lockas inte alls!
t ö n t v a r n i n g !

levande mardröm!

Förra veckan har varit rent ut sagt tortyr! Levande mardröm! Ett helvete! Ja ni fattar, skolan tog kål på mig, jag var nära på att bara lägga mig ner och skita i allt, och bara stanna kvar i sängen hela veckan ut! Vi hade så mycket förra veckan, men nu är det mesta gjort så jag är inte lika stressad längre och jag kan börja rita fullt ut igen!



B ä s t a   T o k i o   H o t e l !

illustration; Bill Kaulitz

Gammal bild på Bill som jag glömt lägga in!


Jag har väldigt mycket på gång i skolan just nu vilket gör att jag inte har tid för att göra roliga saker som blogga, rita och andra saker. Men så fort allt detta arbete är gjort är jag fri och kan göra roliga saker igen! :D


Svart nagellack




Igår var jag inte inne på datorn en enda gång för att visa mina föräldrar att jag inte bara sitter här att jag kan göra andra saker också! Jag ska inte sitta här efter jag har uppdaterat dettta inlägget heller, annars sätter dom igång igen.

Jag behöver ett nytt svart nagellack! Mitt nuvarande har blivit helt smetigt och klumpar ihop sig. Nagellacken jag använder är Depends svarta, men jag börjar bli lite trött på det nu eftersom när jag använt halva blir det smetigt och gammalt. Dom håller i högst ett år och sen är dom på gränsen till att användas. Dåligt dåligt, så nästa gång satsar jag på något annat märke.











besatt av paint.

Håller på med en ny bild i paint! Manga igen, eller ja försök till manga iaf, det går väl helt okej. Korta inlägg det blir nu, men jag har ingen lust att gå in på något på djupet, så jag slänger in ett musiktest för att fylla ut!

What Your Taste in Music Says About You

Your musical tastes are intense and rebellious.
You are intelligent... but in a very unconventional way.

You are curious about the world. You love doing something new.
In fact, you enjoy taking risks and doing things most people would shy away from.

You are very physical. It's likely that you're athletic, but not into team sports.
You have the soul of an artist. Beauty and harmony are important to you
.
What Does Your Taste in Music Say About You?

Bikini!



Vad vill jag ha för bikini i sommar? Rätt, den här!


illustration; Blåhårig mangatjej i paint

Jag har blivit helt galen i att rita i datorn! Tack vare tp som ritade, hon fick mig att vilja prova och nu sitter jag här helt besatt! Idag har jag arbetat med bilden här nedan. Jag har ritat på den hela tiden utom dom gångerna jag har skrivit till någon, eller utfört andra dagliga uh ja, 'behov' hahah! Jag vet inte om färgerna blev en aning konstiga eftersom jag har plattskärm och färger man blandar syns väldigt dåligt...


illustration; Paint-bild!


Såhär blev min paint-bild! Eftersom jag inte har ritat på den hela tiden utan sparat den så uppkommer det grå fläckar kring det svarta. Det skulle varit omöjligt (för mig!) att ta bort dom och börja färglägga. Därför skippade jag det och började istället på en annan bild som är lite mer manga! Tp har redan fått se en liten bit och hon tyckte den var söt! Men vi får se!
Uppdaterar mer senare!

Paintbilden!



Jepp, det här är då det jag sysslar med i paint! Det var tp som frestade mig!  En tjej för er som inte ser, jag är då lååångt ifrån klar, men jag har kommit en bra bit iaf. Har ritat en bit ner på magen och så. Sen är det färgläggning kvar som är det absolut svåraste, dessutom har det tillkommit gråa "pluppar" runt om dom svarta sträcken som jag måste sudda ut (Usch, mycket jobb med det..). Jag är inte något proffs på färg och allt inom den kategorin. Men, det är mitt tja, tredje - ungefär "riktiga" projekt i paint som jag gör så vi får se hur det blir! :D

Duktiga Therese!

Hehehe... Jag vet inte om jag får lägga in eller så, men jag gör det ändå. Jag har då en kompis som heter Therese (http://theresex.blogg.se/). Hon ritade av sin kompis i paint och resultatet blev slående bra tycker jag! Ögonen blev riktigt fina, det är dom som drar till sig blicken vid första åsynen. Syns inte så mycket här, men den är jättefin! Hon gjorde mig själv väldigt sugen på att rita i paint så jag satte igång och nu håller jag på med ett projekt där! Skoj!


Stressad!

Idag slutade vi ca klockan elva! Alla som hade varit på den är kvällen då vi visade upp våra arbeten för våra föräldrar för nån vecka sedan fick gå hem! Mer behöver jag inte skriva, inte nödvändigt!
image57
 Just nu har jag tre projekt på gång. Nattie har skickat bild på sig som jag ska rita av, Maja har skickat bild på sig som jag ska rita av och Linnea har skickat en bild på Gustav som jag ska rita av (Som jag egentligen har påbörjat men jag har ingen aning om var bilden tagit vägen!). Jag har inte heller kommit särskilt långt på Ashley-bilden! Jag har ritat halva håret bara. Jag har verkligen inte haft nån lust alls och jag har varit jättestressad nu i samband med skolan och allting som ska vara gjort.

Jag har en bokrapport som ska vara klar om ca två veckor (munslig dessutom - inte min starka sida , vilket inte gör saken bättre!) och jag har precis börjat läsa min bok, det är inte en vanlig bok på 200 sidor, nejdå 400 sidor. Men jag har faktiskt kommit en bra bit in i den. Över 170 sidor på ett par dagars läsning! Hoppas att det löser dig!

Boken jag läser heter "Systrar i jeans" den är faktiskt ganska bra, iaf dom 170 sidorna jag läst!

image58

Trycket!

Igårkväll var det dags för alla nior i Trelleborg för dans, vilket jag tyckte lät som en levande mardröm. Jag och Maja stack till Nattie (som bor på andra sidan stan, höhö. Överdrivet!) vid fem-tiden och gjorde oss klara inför kvällen.

Nattie jag och Maja.
image56

Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde, med andra ord: Ingen levande mardröm, nej.

Bzzz.. 2 och Maja!

Idag har jag varit i stan med Maja för att handla kläder till trycket imorgon kväll! Vi båda kom hem med varsen klänning från gina, jag köpte ett armband och Maja nya skor. Lägger upp bild imorgon på min outfit!

Fick en bild på ett bi igen! Yey, applåder till moi!
image54

Bzzz..

Varit ute sen halv ett idag, då Maja ringde och väckte mig hahah! Men det var bra, för då hade jag tid till att njuta av solen. Igår hade jag skitkul, grillade med Maja, Nattie och Helena på en gräsplätt vid Maja.


image53

Nine in the afternoon

Panic! At the disco - Nine in the afternoon <3

Gäsp ..

image51 Sleeeepy...

Hela dagen idag har jag varit så trött! Jag kunde knappt resa mig upp från sängen. "Äsch, det går över! Jag piggnar till när jag börjat fixa till mig" tänkte jag. Men nejdå, jag var lika trött. "Då piggnar jag väl till i skolan då!" Piggnar jag till i skolan? Neeejdå, jag är lika trött och somnar nästan på franskan (som vanligt..) Jag var så trött att orden hamnade fel och blev till: Nattie? När slutar reklamen? Jag insåg ju genast vad jag sagt och vi började skratta! Jag menade ju franskan.

Men jag kom hem och var fortfarande trött. Jag satt mig vid köksbordet och försökte göra franskläxan. Jag tänkte att jag kanske koncentrerar mig bättre om jag sitter där. Gör jag det? Neeejdå, jag bara vilar mitt huvud i mina händer och har tankarna på annat håll. Istället tog jag skruttcyklen (eftersom min fortfarande har punktering) som nästan håller på och rosta sönder och cyklade till stan och lämnade min in minTokio Hotel biljett. :(

image52
Tokio Hotel Hovet den 3 april 2008 med tp & Fridush, sektion A18 rad 5 plats 32


Sen somnade jag på soffan, sov i två timmar ungefär och nu är jag.. Ja, lite trött igen faktiskt.
Tjo! <3

Nostalgi! <3

Tittade precis igenom mina mottagna filer och såg en låt, närmare bestämt Nirvanas Rape me. Den fick mig att tänka på "Smells like teen spirit" som var den första Nirvana låten jag hörde. Jag hörde den för första gången när jag precis slutat sjuan och början på sommarovet. Jag letade upp den på youtube och lyssnade! Åh, vilka minnen den väcker. Jag tänker på sommaren, då jag satt uppe på "Vindsrummet" (som ska bli mitt, inom en snar framtid) och det är varmt, sommarnätter då jag satt vid datorn och tänkte på en person (denna person skickade även låten till mig.). Ibland kan jag faktiskt känna lukten av det rummet, hur det luktar på sommaren! Dessutom kopplar jag låten till en person också som jag skrev tidigare, vilket vi inte ska gå in på. Låten får mig också att tänka på en bild, eller ett foto som är taget samma dag vi slutade sjuan. Åh, <3




Bilden. Lite kass kvalite och jag vet att jag ser väldigt rolig ut, men åh <3
Det finns en till bild, men den ploppar inte upp i huvudet så fort jag hör
"Smells like teen spirit". Nej, det är den här bilden...

image50

Glasstanten!

På lunchen handlade jag och Kajsa glass! Första glassen för iår, det var riktigt gott. Efter vi hade handlat våra glassar gick vi och satte oss på en bänk och njöt av våra glassar och solen som sken varmt på oss. En tant dök upp och sa: Jag måste bara sää-äga att ni är så tjuu-uusiga när ni sitter där och ää-ääter glass. (Ni vet med sån knagglig röst? Jaa-aaa-a, sån? Hahah! Ja ni fattar!) Jag och Kajsa satt och stirrade som ugglor eller något, vi fattade inte varför hon kom och sa det. Sedan fortsatte hon i stil med: Ni ää-äär likaa-a gra-aanna båda två!. Jag och Kajsa var fortfarande helt stumma och fick fram ett nästan ohörbart "tack" och en massa hehe, och några haha!

Här är jag med glassen i högsta hugg och vill inte direkt visa mig på bild haha!
image48

Kajsas glass med daimkulor!
image49


Borttappad mobil!

Jag hatar verkligen måndagar. Idag på franskan höll jag på att somna, kunde knappt hålla ögonen öppna! Efter skolan gick Nattie en bit med mig men resten av biten fortsatte jag själv haha! Tog lite bilder och sådant på vägen. När jag kom hem gjorde jag makaroner (mums!) sedan satte jag mig här. Efter en stund ringde telefonen och min bror svarade. Sedan kom an till mig och sa: Det är en gubbe i telefonen som säger att han har hittat min mobil! Och så tryckte han på hem och ringde hit! Jag började skratta lite och retade honom lite och sådant som är typiskt mig! Philip gick och sa till pappa och kollade i sin väska.
- Jo! Det är min mobil pappa! För den ligger inte i väskan! säger Philip.

Pappa som pratar med (ehum.. Jah? Vad han nu heter, "Mobilhittaren") lägger på och berättar att det är min mobil som har upphittats. Ja, då går det upp för mig att jag inte kom tillbaka med min mobil (sån klant jag är!) snacka verkligen om: "Den som skrattar sist skrattar bäst".

Your Personality Is


Guardian (SJ)


You are sensible, down to earth, and goal oriented.
Bottom line, you are good at playing by the rules.

You tend to be dominant - and you are a natural leader.
You are interested in rules and order. Morals are important to you.

A hard worker, you give your all at whatever you do.
You're very serious, and people often tell you to lighten up.

In love, you tend to take things carefully and slowly.

At work, you are suited to almost any career - but you excel in leadership positions.

With others, you tend to be polite and formal.

As far as looks go, you are traditionally attractive. You take good care of yourself.

On weekends, you tend to like to do organized activities. In fact, you often organize them!
The Three Question Personality Test

Sallad av moi!

Nu har jag precis gjort en sallad som vi ska äta senare till maten. Det finns ingen gurka nej, så den gömmer sig inte haha! Vi hade ingen gurka hemma så jag fick göra en sallad av det vi hade hemma. Nu ska pappa fixa grillen sen blir det grillad mat! Med min sallad, höhö!

Inte för det är lika fint väder nu som det var imorse, då satt jag och mamma ute och åt frukost i bikini, åh så ärligt det var! Så nu har vi fått pytteytte lite färg haha! Försvinner snabbt, lika snabbt som solen här i Trelleborg.
image46

illustration; Öga i färg.

image45
öga i färg jag ritat förra sommaren


Detta ögat var typ det första jag ritat i färg (och det sista) Hahah! Nej, men jag har inte ritat med färger så mycket. Det är mycket svårare än att rita med vanlig blyerts, så jag tar den lätta vägen hehe. Men jag ska börja rita lite mer i färg så jag får se hur det går.

Solen skiner!

Hey ho!
Idag vaknade jag vid tolv och gick ut och solade! Riktigt härligt väder idag. Men, efter det satt jag mig vid datorn, började snacka med Nattie och hon tyckte jag skulle komma över och laga mat med henne, så jag gick dit (eller hon kom och hämtade mig eftersom min cykel har punka). Vi lagade biffar och makaroner iaf, samtidigt som vi gjorde det spelade vi in oss själva. Både när vi lagade maten och när vi åt den haha! Hursomhelst, vi stack och såg bio också (Iron man) med Helena, Emina och Valle. Det var skoj.

image44

Sorry för ingen uppdatering om Ashley-bilden, men jag har faktiskt inte ritat nåt mer på den.
Jag vet, hemskt dåligt! Men jag har inte alls haft nån lust!

Kladd på msn med Frida!

image43
"Bill = YUM! :9"

HAHAHA! Titta vad jag ritade till Frida på msn! Vi snackade om att en bild på Bill var jättefin och då ritade jag denna snabbt åt henne. Det står "The icon" på tröjan och en liten krona, hihi! Lägg märke till piercingen också! Den är utritad! Haha, sen ser ni ju också en vit av Tom (bakgrunden som jag och Frida har på msn). Well, ikväll har både jag och Fridusch fått oss ett par busringare om halsen ... huhu. We know who you are!

illustration; Tom kaulitz


Har inte lagt ut något ritat på väääldigt länge. Därför lägger jag ut en gammal bild som jag ritat, på Tom Kaulitz såklart! Den är ganska gammal, som ni ser på datumet så är den snart ett år gammal, lite mindre men nästan haha! Nej nu ska jag ut och njuta av vädret!  Puss ♥

image42

Det går segt

image41
Bara uppdatering om Ashley bilden nu. höhö. Det går lite segt just nu, det är ju bara håret kvar som också är det tråkigaste att rita enligt mig, det är bara en massa streck, bara samma sak man ritar hela tiden. Dessutom är det så mycket hår, och det tar bara en evighet! (haha, jag låter helt lat, men det är jag faktiskt..) Jag är inte heller på humör för att rita just nu och då går det inte heller . :/ Känns lite tråkigt att jag känner så. Men jag hoppas att ritsuget kommer tillbaka till mig någon gång under kvällen så jag kan bli klar med bilden! Jag ska bli klar så snarast som
möjligt iaf, får sätta upp en deadline haha!

Låga vita Converse

image40
Låga Converse är så sjukt fint. Jag älskar dom, och jag måste köpa ett par inom snar framtid. Jag vill då ha vita som på bilden (eller blåa, också sjukt fina iiih!), dom är finast. När jag och mamma var i stan hittade jag ett par vita låga för halva priset! Från 700 till 350kr! Så jag började leta igenom efter min storlek, men nej det fanns ju såklart inte. Typ bara 45 eller något, hahah stora skor var det iaf! Nej nu ska jag fortsätta rita så jag blir klar med bilden!

RSS 2.0