Studiedag!

Idag har vi studiedag, vilket är skitskönt! Imorse vaknade jag vid typ 11.30 och jag har inte ätit frukost än.. höhö. Men det ska jag käka nu. Menmen, ikväll ska jag till Bea med några andra flicks. Jag och Maja tar bussen vid fem ungefär, sen stannar vi där till ? (vet inte hur länge än). Maja ska kanske sova över hos Bea, vilket jag inte ska så jag vet inte riktigt säkert än, men vi får se.
image39
Höhö, kolla pennan! Men, angående min bild. Ashley-bilden. Jag har ritat lite grann idag. Nu är hela ansiktet helt klart! Tja, det är vad jag tror iaf, kanske finns lite småsaker som behöver finputsas men det gör jag efter jag har ritat klart hela bilden så man kan säga att ansiktet är klart!. Lite av håret är också ritat, men det är inte mycket, men bara så ni vet. Uppdaterar mer senare!


Puss!

Hej

Första uppdateringen för dagen då! Har verkligen inte haft nån tid alls! Jag stannade i skolan till klockan fyra för att jag och Maja inte var färdiga med ett rum vi gör (Det är en skoluppgift ofc!). Jag och Maja var dom enda i hela arbetslaget som inte hade gjort klart vårt rum, skulle jag gissa på. Vi har arbetat med dessa rummen i flera veckor, ca fem veckor och hur mycket tror ni jag och Maja har gjort? Ingenting! Så idag gjorde vi klart vårt rum!

Vi redovisade även vårt tema för våra föräldrar. Så dom gick runt och kollade på alla sakerna som vi hade gjort. Lite drygt att vara på skolan på kvällen, men det bästa är att vi får minus två timmar i skolan för att vi var där. Muhuh! Det är bra. Imorgon ska jag inte till skolan för vi har studiedag! Tjoho!

Skriver mer sen!

Efter ett år.

image38


HAHAHAH! Stort skratt åt denna bilden. Bilden till vänster är en av dom allra första jag ritade på Bill. Inga skuggor, bara lite streck. Den högra är då den nyaste på Bill. Dock mer lik än den till vänster om jag får säga det själv (A). Skuggorna syns lite dåligt på bilden, men dom finns där, det gör dom haha! håret ser man iaf tydligare bättring på (tycker jag). Jag tycker ändå jag har utvecklats en del efter ett år, kul att man ser some progress! Feels good! Haha! Känner mig lite för självgod och så, med det är verkligen inte vad jag vill få fram av det här. Ville bara visa er lite hur jag har utvecklats.

Men, rent allmänt nu bara. Håller på och skriver på min analys nu och jag har kommit på en enda analysfråga som lyder: Vad är al-Qaidas mål, vad är dom ute efter?
Från den frågan har jag faktiskt fått ner en halv (wow!) sida på word! Det känns faktiskt bra, och det var lättare än jag trodde! Jag har fortfarande en massa åsikter kvar om den punkten, så jag vet inte om jag ska tänka ut fler frågor det blir kanske för mycket. Men jag får se.
image39
Haha! Nu har jag kommit på en lite småtöntig sak här. Men ändå bra, hursomhelst! Så fort ni ser den här lilla pennan betyder det att jag skrivit en snutt om mina "Ritar-projekt". Ni kanske inte vill läsa en massa om mitt liv och när jag babblar på om olika (och för det mesta ganska onödiga) saker. Några av er kankse bara vill läsa om hur det går med mina bilder. Ni som känner så, kan bara bläddra igenom inlägget och leta efter pennan i vänstra hörnet (jag tror att den ska placeras där iaf, hehe). Så enkelt är det! Haha, ganska smart vah? Men med ett inslag av tönthet...

Håltimme

Tjenix! Nu har jag håltimme och är hemma! Har haft gympa till nio (Vi dansade... buhu.) och nu är jag hemma, ska sticka till skolan om fem minuter! Då ska vi ha musik (Wuuh! Me like!). Jag Maja och Nattie ska sjunga "I'm yours" Med Jason Mraz. Höhö, och jag kan inte sjunga, tsss.. Men det är för skojs skull, oc det är kul också!

Jag har fortfarande värta bloggtorkan så därför blir det såna här tråkiga inlägg, jag hoppas att ni står ut! haha! Jag lovar att jag ska komma på något roligt (måste bara komma på något också). Uh, så tråkigt att jag är så fantasilös för tillfället. Men nu måste jag sticka!

Puss!


Bloggtorka!

Usch, sån bloggtorka jag har! Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Jag skriver en snutt och upptäcker att det är inget roligt att läsa alls! Gud vad det känns trist. Har noll idéer, och inga ord för den delen heller. Bäääh, får hoppas att jag vaknar med fullt av nya idéer imorgon!
Usch så segt.
Jag är iallafall jättemega glad för Majas skull nu! Jag älskar dig!

Förresten! Jag har inte ritat något mer på Olsen-bilden. Jag kommer förmodligen inte göra det imorgon heller eftersom jag måste göra klart en analys till på tisdag och jag har inte ens börjat. Men jag ska bara gå i skolan fram till tisdag för sen är jag ledig! Då ska jag försöka få bilden klar, eller kanske så pass klar så jag kan lägga ut ansiktet bara, så ni får se.

The True You


You want your girlfriend or boyfriend to be more open with you.

With respect to money, you spend as little as possible.

You think good luck doesn't exist - reality is built on practicalities.

The hidden side of your personality tends to be easily attracted to fads and fashions. You are showy and want to be noticed.

You have a tendency to overdo things, but basically you value your friendships highly.

When it comes to finding a romantic partner, you base your search on information from your friends.
Who's The True You?

Kort om dagen.

Hej! Nu har jag och mamma kommit hem från stan. Vi har handlat mat och underkläder, haha! Philip ligger här på golvet och gråter för att vi inte hinner sätta upp studsmattan idag heller, och han riktigt pressar fram tårarna! Men nog om det! Det har varit dålig uppdatering idag,den första för dagen faktiskt men så blev det idag, fullt upp! Men nu måste jag gå och hjälpa  mamma med maten. Vi ska grilla! Mums!

Puss!

Preview; Ashley Olsen

Jag är inte klar med bilden än, men är får ni se en lite smygtitt på hälften av ansiktet.
Har lite kvar på andra ansiktshalvan och håret såklart! Men jag har ganska lite tid just nu,
mycket i skolan, men nästa vecka kommer allt bli lugnare får jag hoppas!
image37

Blyg?

Klockan är halv ett och jag har precis kommit ut från duschen, hehe. Jag har pluggat ikväll och jag blev klar med min faktatext om Guantanamobasen. Känner mig lite mindre stressad, tjuhu! Anyway! Jag har ritat av mig själv till ett arbete i bilden (förra året till mitt slutbetyg i bild), och jag tänkte lägga upp den här! Jag har suttit i speglen och ritat av migsjälv, och det var inte lätt. Men hela mappen med alla mina bilder ligger i bildsalen och jag har inte bild längre (snyft, har hemkunskap istället...). Jag tänkte hämta den imorgon och lägga upp! Jag har tänkt på det  varje fredag då jag ar slöjd att ta med mig mappen eftersom bildsalen ligger precis bredvid. Jag har glömt det varje gång. Det var Josse som påminde mig för nån vecka sedan då jag helt totalt hade glömt bort det. Men imorgon ska jag försöka komma ihåg!

Gjorde ett "blyghetstest" och jag fick kryssa i nästan alla alternativen! Helt sjukt! Allting som jag känner står nerskrivet där, väldigt läskigt tycker jag. Det var bara ca 2 / 3 st som jag inte kryssade i.

You Are 96% Shy

You are beyond shy - you are most likely have a social phobia.
Seek help, and you'll be able to enjoy life instead of fearing it.
How Shy Are You?

Sommaren kryper fram!

image36
Idag var det jättehärligt väder, något lite kallt men solen sken. Hela veckan har vädert varit såhär och det är ett stort plus! Alla i skolan har suttit ute (yep, jag också) och man får sånna sommarkänslor! Men mindre bra med idag var nationella proven i matte. Jag lovar att jag totalkörde på dom. Jag lämnade rummet ganska säker, kände mig nöjd med min prestation, men så fort snacket kom igång med dom andra insåg jag att jag hade hur många fel som helst! Inga svåra saker heller, nej irriterande slarvfel!
Imorgon har vi tema redovisning. Jag och Nattie har jobbat om attackerna den 11 september, (temat var USA) i fyra veckor och nu är det dags att redovisa. Vi har gjort en modell av ett av tvillingtornen i trä och ståltråd (Hahaha! Gapskratt!) samt gjort ett skriftligt arbete. (så dåligt dåligt! Vi har inte all fakta, jag ska plugga nu efter detta inlägget!o.O). Usch jag hatar verkligen att redovisa inför andra. Jag pratar väldigt väldigt fort och folk får verkligen spetsa öronen! Men jag får hoppas att det går bra, som en dans! Haha! Nej nu måste jag verkligen plugga!
Puss <3

Your Personality is Somewhat Rare (ESFP)

Your personality type is playful, charming, open minded, and energetic.

Only about 7% of all people have your personality, including 9% of all women and 5% of all men
You are Extroverted, Sensing, Feeling, and Perceiving.
How Rare Is Your Personality?

Kolla så cool och ovanlig jag är! ;)
^Haha, sarkastisk!










Friluftsdag! (igår)

Hej!
Igår hade vi friluftsdag, med bara vårt arbetslag har aldrig haft det förr och jag vet inte varför vi skulle ha det. För när vi har sån friluftsdag med springa 60m, hoppa längd och sådant är hela skolan med och deltar (dom som inte skolkar eller är sjuka såklart!). Efter lunchen skulle vi samlas bakom Södan på den gympa-saken (Vet inte vad den kallas). Jag hade glömt skor, och eftersom jag bor så nära Södan bestämde jag mig för att cykla en runda hem, byta om och sticka till södan. Tidigare hade Maja tagit min mobil och vägrade att lämna tillbaka den, jag sprang t. o.m. efter henne och jagade henne! Så när jag cyklade hem var hon och Nattie på väg till södan med min mobil.. Ajajaj på er!

Snälla vänner jag har vah? Nej jag skoja, även om ni snor min mobil (o skämmer ut mig....)
 vet ni att jag älskar er! <3

image38
Eh, jah. Hon fick vara både fotlös och skolös. För sanningen är att jag inte kan rita skor/fötter!

Topplista; Topp tre!

Nu har jag klippt ihop en topp tre på stuff i like! Och som jag inte klarar mig utan! Men det är just dom här tre sakerna. Dom ligger inte alltid på samma plats, dom skiftar lite då och då. Men just nu för tillfället ser den ut såhär! Det enda som inte riktigt stämmer korrekt på bilden är tven. För så ser inte tvn ut, men jag kunde inte hitta en exakt likadan eftersom den gammal som gatan. tihihihihihihihiii... .

image33


Euw, splash.

Har lite bloggtorka just nu. Vet inte vad jag ska skriva därför skriver jag denna lilla snutt om att jag inte vet om vad. Känner mig lite tvungen att skriva några rader bara.. Idag fick jag nästan en stor fågelskit i huvudet. Jag skojar inte! Det var sjukt äckligt. Jag och josse var på väg ner till stan, och splash där landar det en stor äcklig blaja framför näsan på mig. (Det är därför jag inte gillar fåglar, dom är läskiga och dom skiter när som och var som.) Jag tittar upp och ser en tjock duva sitta och maka på sig bland trädgrenarna.. Uh får rysningar i kroppen.
- Mamma! Vet du vad? Jag var nära på att få en fågelskit på mig!
- Oh, vad synd.
(Haha?! What? Vad snackar hon om?)
- Det betyder tur att få en på sig.

Haha, ja jättetur. Usch. Nej jag tror faktiskt jag skulle stå över det. Det var ingen lite skit den sket heller.

image32

Orka rubrik!

Idag har jag faktiskt varit ute i trädgården! (applåder till mig!) Jag brukar aldrig vara ute själv och bara sitta och glo, men idag gjorde jag det i en - två timmar. Pluggade lite ute i solskenet hann jag också med även om det inte var så mycket.

Hm, jag funderar på om jag ska lägga ut en liten bit av Ashley bilden, en litet tjuvtitt på den så ni kan se hur det kommer bli. Är inte riktigt klar med ansiktet, det är flera skuggor som saknas vilket gör bilden lite smått konstig. Jag tror jag lägger upp den lite senare, när jag iallafall fått halva ansiktet någorlunda klart. Det blir snart! Men nu ska jag fortsätta titta på tv och krama min mobil, iiiiih! :)

Puss

Your Love Life Secrets Are

Looking back on your life, you will have a few true loves.

You've been deeply wounded in the past, and you're still recovering from that hurt.

You want to be with someone who's a success. A person with the right job, right family, right clothes...

In fights, you speak your mind and don't hold back. You know you're right, and you can get quite angry about it.

You have a hard time ending relationships, even if the other person says it's over.
Your Love Life Secrets, Revealed

Bilden jag ritar av

Jag har inte lagt ut bilden som jag ritar av, men det gör jag nu. Så här är den. Ashley Olsen.
skitsöt är hon, haha!
image32

hos Hannah!

image30
Maja & Jag
Uh, hemskt rolig bild jag vet! Men jag fick knappt några bilder igår. Jag har fler men jag är inte på nåt världsbäst humör så jag känner inte för att lägga upp dom. Dessutom var dom flesta sånna här skakiga och "spökbilder" (genomskinliga och uha läskiga). Får se om Majsen har några bra (vilket jag hoppas på). Men kvällen var ju skojig! Fram till jag skulle hem, buuhu.

Ashley-bilden borde bli klar snart. Jag har snart ritat klart hela ansiktet och har håret och klänningen kvar.. buhu det tråkigaste haha! Men ja det bir klart snart får jag hoppas!


illustration; Bill Kaulitz

Detta är typ den första bilden på Bill Kaulitz som jag har ritat. Eller ja, den första jag ritade
med skuggor. Jag ritade den för ca ett år sedan. Det var någon gång i maj. Jupp That's it!

image30


Tjejkväll hos Hannah

Hejhej!
Ikväll ska jag hem till Hannah och träffa girls från klassen! Det kommer bli skoj! Käka Tacos, godis chips och massa onyttigheter! Sjunga Singstar (Uuuh, jag suger..), och lite annat! Jag ska ha på mig ett vitt linne med trekanter (?) på och min jeanskjol som jag inte använt på tusen år, haha! Jag lägger upp en bild på mig innan jag sticker (om den inte får ögonen att blöda såklart haha!)

Men, nu har jag ett problem. Jag glömde ladda min kamera igår och det kom jag på vid tre tiden .. Klockan sex ska jag vara hos Hannah och min kamera måste ladda i minst fyra timmar. Så den hinner inte laddas, störigt störigt! Men jag avbryter laddningen så får den vara typ halvt laddad haha! Skriver en snutt innan jag sticker! Nu måste jag göra mig iordning!

Pusshej! ♥

Thank you!

Igår var jag jättenervös över vad ni skulle skriva och framför allt tycka om min rit-video. Men det var många som uppskattade den, många som skrev så snälla saker i bloggen men framförallt på msn! Jag blev helt bombaderad med en massa fina kommentarer, började nästan gråta ju! :') Jag vet inte vad jag ska säga mer än tusen tack, men det känns så fjuttigt om man jämför med vad ni skrev. Men ni ska veta att jag blir verkligen jätteglad när ni skriver och överöser mig med uh så mega snälla kommentarer! <3 Tack så jättejättejätte mycket!

Image and video hosting by TinyPic

Jag håller ju på att rita Gustav och Ashley just nu (två olika bilder inte på en och samma!) och Ashley går före haha! Har suttit och ritat ganska mycket idag och jag har kommit till skuggningen av halva hennes ansikte. Det kan bli klar i helgen, vilket jag hoppas på!
Puss.

illustration; Tom kaulitz - Video

Uh! Här är min sak, ja "Hemliga" sak som jag skulle lägga upp.. Ouf, är helt nervös nu haha! Men ja det är iallafall en video från när jag ritade Tom Kaulitz bilden.. Mitt hjarta gick i 110 när jag höll på att ladda upp den på Youtube. Men ja, här har ni mig som ritar, så ni ser hur jag gör och att det ÄR jag som ritar. Här är den iallafall! Inte den bästa bilden jag gjort men ja, watch if you like! =) - Får hoppas det funkar nu bara .. Det blev lite hoppigt och skakigt eftersom jag inte har nåt kamerastativ att ställa min kamera på så jag fick hålla den i handen medan jag ritade.

Jag satt en hel kväll och en bra bit in på natten och ritade. Jag gjorde klart den dagen efter på morgonen, så om jag får säga det själv gick det väldigt snabbt! Och justdet! Denna bilden fick Kajsa, eftersom hon tyckte den var fin och hon frågade snällt. Hon fick även en kommentar på köpet. "Kajsa du får inte missa mig på Hovet / Tom"


Pluggdag!

Today i pretty much looked like this  image26



Ouf, idag har jag pluggat hemkunskap. Har (Argh...) prov till imorgon. Jag suger verkligen på att plugga. Jag skjuter alltid upp allting och när jag väl sätter mig för att plugga flyger tankarna iväg på annat håll.. Eller så går det som idag: Jag lade mig ner i soffan för att läsa igenom häftet med fakta. Vad händer sen? Jo jag somnar (hur kan man somna när man läser? Bara somna mitt i allt.) I guess that's just a part of me.

Idag har jag som sagt inte gjort annat än att plugga (för lite) och sovit, alltså ingen tid till varken Ashley-Bilden eller Gustav-Bilden. Synd synd. Men imorgon ska jag på det så jag blir klar och kan visa!


Nattugglande

NATTUGGLA!
image25


Här sitter jag, mitt i natten, kollar på tv, äter vindruvor och bloggar! Jag har precis kollat på "How I met your mother", har kollat på det i några veckor och det är riktigt kul! Haha!

Well, nu har jag påbörjat två projekt (efter tvåhundra år). Gustav Schäfer och Ashley Olsen får se hur det går. Jag hoppas att det blir bra iallafall! (Håller tummen!) Det är så grymt irriterande att misslyckas (Lallala! Inte misslyckas! med en bild.

Dessutom! Jag kommer snart snart snart lägga upp den här "Hemliga" saken som jag gjort. Jag har aldrig gjort något sånt tidigare, men det är definitivt något som jag kan tänka mig göra om! (irriterande? Jag vet något som ni inte vet! Men snart vet ni, lägger upp nån gång i veckan) Snällt va? =)

image23
Imorgon är det till tp i en timme som gäller! Long time ago babe! <3

(Har ingen bra bild på mig och tp tyvärr).

Mycket på G

Just nu är det en massa saker som jag ska göra! :O Uh! Jag blir helt stressad! För det första har vi tema nu USA under fyra veckor. Jag och Nattie ska bygga en modell av World Trade Center, skriva fakta om en massa, och jag ska hinna göra en analys också! I franska (which i hate, and suck really bad) ska vi filma när vi bakar (ajaj, det låter inte bra) jag ska skriva en text om skedar kastruller och allt vad det heter (på franska! Argh, det kommer inte gå). Dessutom har vi Nationella på onsdag i engelska, uppsats (Ouf, jag orkar inte) och på samma dag efter skolan ska jag sitta och göra skit hk provet ... Suck suck. Jag kommer aldrig hinna! 

Jag får ingen tid över till att rita! (It's killing me!). Jag har lovat Maja nu i hundraelva år att jag ska rita av henne, och jag har lovat Linnea att rita av Gustav. Dom bilderna kommer inte bli klara förrän om 20 år!  Buhu.

Passar bra in på mig? Weird? Haha!

Your Celebrity Sisters Are Mary-Kate and Ashley
Funky, eccentric, and offbeat
You're not a good girl or a bad girl, just a weird girl
Who Are Your Celebrity Sisters?

Måndag

image22
Jag och Maja - sommaren 07

Jag har precis blivit klar och ska sticka till skolan vid halv elva eftersom jag börjar inte förrän 11.45! Känns så härligt! Innan när jag hade gympa var det så härligt väder, solen sken och det blåste inte (men det var lite kallt) då längtar man så mycket till sommaren! Men nu ser det ut att vara muligt ute, men jag vet inte haha!

Snart ska jag lägga ut en liten ... hoho "Surprise" näeh, men en ganska kul sak som jag har gjort och jag blev nöjd! Jag tror att en del som läser min blogg kommer uppskatta det iallafall! Jag vet en del som kommer! Men jag kommer inte lägga upp det ännu, men det dröjer inte så lång tid. Moahaha! Kepp your eyes opened!


Mina Pennor!

Hej! Det är många som har frågat mig vad jag använder för pennor när jag ritar därför ska jag svara på er fråga haha! Jag använder mig av helt vanliga blyertspennor i olika hårdhetsgrader. Jag har från 4H till 6B från hårdast till mjukast (hårdare pennor är ljusare och mjukare är mörkare). Jag vet inte riktigt var dom är köpta för det var pappa som köpte dom till mig, men jag är nästan säker på att det är antingen Lidl eller Netto (Haha, lite otippat kankse?)

Såhär ser pennorna och förpackningen ut.

image20

image21



 


illustration; Bill Kaulitz

Den nyaste och sista bilden som jag har ritat. Känns skönt att ha alla inne nu, fast att det blev lite bombning med bara ritade bilder, hehe! Men snart ska jag börja med ett nytt projekt. Uppdaterar mer om det senare (:

Denna bilden ritade jag i ca två veckor och blev klar med den för sex dagar sedan. Jag blev nöjd med den! Vad tycker ni? =)

image17


image18

Glad igen

Gissa vad Cristina (min mentor och SO.lärare) viftade med i huvudet på mig imorse? Mina nycklar! Jag hade tydligen tappat dom även fast sånt inte  brukar hända mig. Jag har dom iallafall nu och det är det viktigaste of course!


Majas bild + Nycklar



När skolan var slut stack jag till stan med min mamma för att hjälpa henne leta upp kläder som hon ska ha på sig när hon ska ut imorgon. Vi kollade i alla affärerna men min mamma hittade inte någonting som föll henne i smaken. Jag hittade ett par sjukt fina örhängen på Gina tricot! Drömörhängen! ♥ Men vi köpte inte dom eftersom klockan var 18:58 och Gina stängde 19:00. Dessutom känns det lite.. Ja såhär .. "Hej! Detta är allt jag ska ha."

Dom liknade dessa:

image16

illustration; Bill Kaulitz

Lägger in en till Bild på Bill så jag kan få in alla mina ritade bilder. Haha! Jag har redan fått många snälla kommentarer! Inte bara i bloggen, på msn också! Tack så mycket. Men detta är den sista gamla bilden! Sen är det bara min nyaste kvar! :)

image12

Fun light!

Oh! Jag bara älskar den här reklamen. Den är så simpel men den är ändå så kul gjord. Dessutom smakar saften jättegott (Fas jag är lite skeptisk över den vita, paha) och den är så somrig, visst är den?
SUMMERFEELINGS!


Terrible day.

Idag har det varit min otursdag. Verkligen. Jag ställde klockan på tjugo i sju igår så jag kunde ligga och dra mig ett tag. Skithärligt, så kan jag hinna vakna lite innan jag ska gå upp. Klockan halv åtta vaknade jag av att mamma kom in och sa: "Ska du inte till skolan?" Jag var helt nyvaken och tyckte hon var dum som ett spån som frågar mig en sån fråga. "Ja? Det är väl klart att jag ska, tyvärr. Vadådå?" säger jag utan att ens öppna ögonen. "Ja klockan är ju halv åtta, hur dags börjar du?" #!!&()?. .#@¤%&&//(¤ <--- Svordomar haha! 
image11
(Jag är nybörjare när det gäller manga)
Så jag slängde av  mig täcket och ställde mig på mina ben. Trött och yrvaken vinglade (låter som jag beskriver en full människa! Haha, men jag blir lite vinlgig om jag stiger upp direkt utan att få snooza) ja jag vinglade till köket och gjorde mig en macka. Kastade ett öga på klockan varje minut gjorde jag också haha! "Gå långsammare!" tänkte jag varje gång jag stirrade på den. (Det hjälper inte, tyvärr.. :/)

Jag kommer till skolan klockan 8.05 ursäktar mig att jag är sen och sätter mig ner och plågas av fransklektionen. Frida kom också försen moahah! Senare än mig. Efter franskan var det hemkunskap och såklart skulle vi inte ha något prov! (GRAH! Onödigt att jag pluggade...) Vad tror ni vi lagar på hemkunskapen? FISK MED SMULAT BRÖD PÅ! Hur gott låter det på en skala från 1-10? - 1000 om ni frågar mig (lägg märke till minuset framför 1000, hehe..) Maten blev misslyckad, too much lemon och det blev surt som usch.

Timmarna gick och det var dags för tråketråk gympa. Vad gör vi på gympan? Jo min älsklingsgrej! Höjdhopp! Perfekt för mig och mina 158 centimeter från markytan, jag kan ju hoppa högt. (Big no no! Sarkastisk, jag ogillar höjdhopp till tusen) satt på bänken hela timmen till det äntligen var slut. Jag sticker ner handen i min jackficka och börjar gräva efter mina nycklar. Andra fickan, nope inte där heller. Jag genomsöker hela skolan, minst tre gånger, avbryter en gympalektion, avbryter en spansklektion och frågar vaktmästaren bara för att hitta mina nycklar. Maja hjälpte mig också! Tack!

Japp, nu sitter jag här nyckellös och irriterad. Jag har inte berättat för mina föräldrar än heller. Jag längtar inte till jag måste berätta..

Håll tummarna för mig att allt ordnar sig! Snälla? <3

illustration; Bill Kaulitz

Ännu en gammal bild. Nu är det bara en sådär nygammal bild på Bill och den nyaste kvar! Sen har jag lagt upp alla! (som jag vill lägga upp)


image9

image10

Vanlig dag.

Igår natt snackade jag och tp i telefon. Det var väldigt kul, snackade om typiska tjejsaker! Killar & Kärlek, så tjejigt ellerhur haha!? Jag vet inte hur mycket klockan var när hon ringde, men jag skulle tippa på att den var runt tolv (nattugglor? Of course!) Samtalet avslutades kvart över två... Så när jag vaknade idag var jag extremt trött.
Jag gick och lade mig direkt efter skolan! Vaknade igen vid klockan halv sex, och då började jag plugga. Inte för att jag har pluggat så mycket men jag tycker faktiskt att jag kan det nu!

Ikväll klockan nio är det Top Model som jag gillar att titta på! Skriver kanske mer sen!

You Are Chunky Monkey Ice Cream
Truthfully, you're too spazzy to be chunky - you cheeky monkey!
What Flavor Ben and Jerry's Ice Cream Are You?

- Köpte Ben&Jerry's idag cheeskake något, den var god åh jag får ta och smaka den här next time!

Tubtop!

image7

Kolla vad jag hittade på H&M, TUBTOPS! Drool, fast egentligen vill jag ha lite veckat där uppe så det inte blir för platt/tråkigt. Men annars var dessa också fina ju! Jag ska leta vidare. Btw, så kommer jag blogga ganska mycket nu eftersom jag knappt har några inlägg och det är väldigt tomt .. :O Dessutom kommer det ju droppa in en massa ritade bilder. Jag ska försöka leta upp fler gamla så ni inte tvingas att kolla på dom jag redan har lagt upp (på heyfishy) igen. Det kankse inte känns så kul.

Nu ska jag titta på tv Pusshej! <3

illustration; Tom kaulitz

Jag kommer lägga in alla mina bilder är igen och in i kategorin Ritat där allt samlas. Så nu kommer alla gamla bilderna upp som fanns inne på Heyfishy, och kanske lite andra gamla som inte varit inne (beror på om jag kan hitta dem)

Tom Kaulitz
image5

Närbild

image6

RSS 2.0